Perez hekelt Steijn: 'Begrijp er niets van, je bent een serieuze voetbaltrainer!'

Perez hekelt Steijn: 'Begrijp er niets van, je bent een serieuze voetbaltrainer!'

8 januari om 22:25

Kenneth Perez heeft er moeite mee dat Maurice Steijn verscheen in het televisieprogramma Casa di Beau van Beau van Erven Dorens. De ESPN-analist vindt dat de voormalig Ajax-trainer diens verhaal elders had moeten doen.

Bij Casa di Beau blikte Steijn, die eerder al een uitgebreid interview gaf aan De Telegraaf, voor de tweede keer terug op de roerige tijd bij Ajax. "Wat heeft Maurice Steijn te zoeken in een entertainmentprogramma? Hij moet toch juist zijn verhaal in een voetbalgerelateerd blad doen? Ik las een kop van een artikel over zijn dochter. Who cares?", vraagt Perez zich bij Voetbalpraat af.

Steijn gaf in het programma onder meer aan 'weer zin' te hebben om aan de slag te gaan als trainer. "Ik begrijp niet dat je in zo'n soort programma je ding gaat doen als je nog in de voetballerij actief wil blijven", foetert Perez. "Dat vind ik apart. Ik begrijp er helemaal niets van. Wat voor vervelends heeft hij meegemaakt? Het is toch een succesverhaal dat hij trainer van Ajax is geworden?"

Perez benadrukt dat hij zich niet kan vinden in de keuze van Steijn om diens verhaal te doen bij het televisieprogramma. "Dan doe je mee aan zo'n programma en gaat het over je dochter die meer volgers heeft gekregen. Even serieus...", stelt de Deen. "Je bent voetbaltrainer, een serieuze voetbaltrainer! Ik begrijp hem niet. Echt niet. Ik vind dat hij in een serieus programma of serieuze krant zijn verhaal moet doen."