Ajax niet gebeld voor Bergwijn

Ajax reageert op 'Bergwijn-interesse': 'Dat heb ik alleen maar online gelezen'

8 januari om 07:28
Laatste update: 8 januari om 10:03

Kelvin de Lang, de tijdelijke technisch directeur van Ajax, weet niks van eventuele interesse van West Ham United in Steven Bergwijn. Dat vertelt hij in gesprek met het Algemeen Dagblad

Bergwijn wordt sinds kort hevig in verband gebracht met West Ham, dat de Ajax-aanvoerder deze winter graag op zou willen pikken uit Amsterdam. Volgens transferexpert Fabrizio Romano geldt de vleugelaanvaller zelfs als topkandidaat. De Lang weet er niks van. "Dat heb ik alleen maar online gelezen. Ze hebben mij niet gebeld, kan ik je beloven", vertelt hij aan het AD. 

De Amsterdammers zijn dan ook niet voornemens om deze winter afstand te doen van de aanvaller. "Steven is een belangrijke speler voor ons. We willen hem houden, ook omdat hij in goede doen heel beslissend voor ons kan zijn. Hij is een speler met wie we door willen." 

Bergwijn speelde zondagmiddag te midden van alle vermeende interesse 'gewoon' mee bij Ajax, dat het trainingskamp in Spanje afsloot met een oefenwedstrijd tegen Hannover 96. Zelf verzorgde hij de fraaie 2-0. Komende zondag staat hij naar alle waarschijnlijkheid weer in de basis als de ploeg van trainer John van 't Schip de Eredivisie hervat met een bezoek aan Go Ahead Eagles. 

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!