Ajax heeft goede hoop op contractverlenging Hato

Tijdelijke Ajax-td heeft 'goede hoop' op nieuw contract van begeerde Hato

8 januari om 06:55
Laatste update: 8 januari om 09:59

Ajax koestert 'goede hoop' dat het op korte termijn het contract van Jorrel Hato kan verlengen. Dat vertelt Kelvin de Lang, de tijdelijke technisch directeur van de Amsterdammers, in gesprek met het Algemeen Dagblad

De zeventienjarige Hato heeft bij Ajax een contract tot medio 2025. Er wordt al lange tijd gesproken over een nieuwe verbintenis van het verdedigende toptalent, terwijl op de achtergrond langzaamaan Arsenal opdoemt als mogelijke nieuwe bestemming. Als het aan Ajax en De Lang ligt, zet de Oranje-international snel een krabbel. "We willen graag dat hij blijft en we hebben ook goede hoop dat we eruit gaan komen", zo tekent het AD op. 

De tijdelijk gepromoveerde hoofdscout geeft aan dat Ajax dit dossier al in een eerder stadium had willen afsluiten. "Het heeft misschien te lang geduurd, maar er hebben ook wisselingen in ons management plaatsgevonden. Maar ik heb goede hoop dat we eruit gaan komen. Het is logisch dat we er veel aandacht aan besteden." Vertellen waarom de verlenging van Hato zoveel tijd in beslag neemt, kan hij niet prijsgeven. "Waar het op hangt? Daar kan ik niks over zeggen."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, PSV en Feyenoord!