Bosz ziet PSV'ers meteen weer signaal afgeven

Bosz ziet PSV'ers meteen weer signaal afgeven: 'Dat gevoel had ik al niet'

3 januari om 06:50

Peter Bosz verwacht een ontspannen week voor PSV in het Spaanse Estepona. Van hoognodige herstelwerkzaamheden is geen sprake, na een perfect einde van 2023 voor de ongenaakbare koploper van de Eredivisie.

PSV eindigde het kalenderjaar ruim twee weken geleden met weer een overtuigende zege: in Alkmaar werd het 0-4. Daardoor zijn de Eindhovenaren nog altijd foutloos in de Eredivisie. Tijdens het zesdaagse trainingskamp in Estepona kan Bosz dan ook rustig toekijken hoe zijn ploeg zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft.

"Ik had niet het gevoel dat we toe waren aan een winterstop", laat Bosz optekenen door het Eindhovens Dagblad. Hij zag zijn scherpe PSV'ers op de eerste training in Spanje meteen weer een signaal afgeven. "Als je kijkt hoe we tegen AZ nog speelden. Daar stond geen ploeg waar het allemaal een tandje minder ging, iets wat je in december weleens ziet gebeuren."

Alles draait nu om de eerstvolgende wedstrijd, over anderhalve week tegen Excelsior. Als er weer wordt gewonnen, evenaart Bosz het record uit 1987 dat PSV neerzette onder leiding van Guus Hiddink. Ook die ploeg won de eerste zeventien wedstrijden van het seizoen.

Bekijk hieronder de nieuwjaarsdagspecial van #DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers!