Vermoedelijke opstelling Feyenoord tegen FC Utrecht

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot grijpt terug op vertrouwd concept

20 december 2023 om 08:14

Feyenoord gaat woensdagavond tegen FC Utrecht proberen een ronde verder te komen in de KNVB Beker. Arne Slot gaf in zijn persconferentie al aan, dat dit toernooi de grootste kans is op een prijs voor Feyenoord op dit moment. Mede daarom neemt hij het duel heel serieus en grijpt hij waarschijnlijk terug op een vertrouwd recept in zijn basiself.

Afgelopen weekend kreeg Javairo Dilrosun weer eens een basisplaats bij de Rotterdammers. Die lijkt zijn plekje niet te kunnen behouden, want Slot laat waarschijnlijk Igor Paixao weer terugkeren in de basis. De Braziliaan is niet in zijn beste doen, maar het lijkt erop dat hij het tegen Utrecht weer mag laten zien. Ook voor Yankuba Minteh zou dit een plekje op de bank betekenen.

Luka Ivanusec is ook niet in grootse doen, maar hij lijkt zijn basisplek wel te behouden. Santiago Gimenez start natuurlijk in de spits en het middenveld wordt gevormd door Calvin Stengs, Mats Wieffer en Quinten Timber. De defensie is inmiddels vertrouwd met Quilindschy Hartman, Gernot Trauner, David Hancko en Lutsharel Geertruida. Deze elf Feyenoorders moeten FC Utrecht het eerste verlies in acht duels toebrengen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Hancko, Trauner, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Ivanusec, Gimenez, Paixao.