John de Jong heeft jawoord nog niet gegeven aan Club Brugge

'John de Jong zeer gewild: voormalig PSV-baas vraagt bedenktijd'

18 december 2023 om 12:44

John de Jong is de topfavoriet om de nieuwe technisch directeur van Club Brugge te worden, maar de Belgische club wacht nog op zijn jawoord. De voormalig PSV-bestuurder heeft de Belgische topclub in de wachtkamer gezet.

Eerder deze maand klonk het dat De Jong de nieuwe sportieve baas zou worden van Brugge. Daar is echter nog geen definitieve beslissing over genomen. De 46-jarige Nederlander heeft ook andere aanbiedingen en wacht geduldig af, meldt het Het Laatste Nieuws.

Volgens het dagblad ziet De Jong het zitten om bij Club Brugge aan de slag te gaan, maar is de interesse in hem na het uitlekken over de interesse van de Belgen heviger geworden. De voormalige sportieve baas van PSV vroeg om bedenktijd en kreeg die ook van Blauw-Zwart. Zijn beslissing wordt wel nog voor de feestdagen verwacht.

Voorlopig blijft Vincent Mannaert nog de eindverantwoordelijke. Hij blijft nog tot het einde van dit seizoen de CEO van Club Brugge en zal dan ook voor transfers moeten zorgen tijdens de wintertransferperiode.

Bekijk hieronder #DoneDeal over Feyenoord, PSV, Ajax, Joshua Zirkzee en Dani de Wit!