Olij onthult wat Van 't Schip tegen hem zei na Ajax-Sparta

Olij onthult wat Van 't Schip tegen hem zei na Ajax-Sparta: 'Olijven en tapenades'

10 december 2023 om 13:38
Laatste update: 10 december 2023 om 20:36

John van ’t Schip begon na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Sparta (2-1) tegen Nick Olij wel over een heel apart onderwerp tegen de keeper. Dit onthult de Sparta-goalie bij Goedemorgen Eredivisie. Van 't Schip had het met Olij over een olijven- en tapenadeskraam in Naarden.

Aan de talkshowtafel vroeg presentator Milan van Dongen zich af wat Van ’t Schip op het veld tegen Olij zei. "Ik moest de groeten doen aan zijn schoonouders. Die staan namelijk op de markt in Naarden met olijven en tapenades en daar komt de John regelmatig", aldus de doelman.

Van Dongen ging ervan uit dat de Ajax-trainer iets omtrent 'goed gekeept, volgend jaar bij ons' had gezegd. Maar het ging dus over olijven en tapenades. Olij raadt tafelgenoot Hans Kraay jr. aan om een langs te komen. "Ze zijn erg lekker, dus als je een keer tijd hebt Hans", zei de keeper uitnodigend tegen de ESPN-analist.

Ajax stijgt door de overwinning op Sparta naar de vijfde plek. Als Go Ahead Eagles zondagmiddag niet weet te winnen van FC Utrecht, wordt die plaats behouden. De Rotterdammers staan momenteel zevende in de Eredivisie.