Perez geeft koploper PSV dringende transfertip

Perez geeft koploper PSV dringende transfertip: 'Dat missen ze, vind ik'

26 november 2023 om 21:45

PSV moet de transfermarkt op voor een stand-in van Jerdy Schouten en Joey Veerman. Die conclusie trekt Kenneth Perez, nu de Eindhovenaren nog steeds zonder puntenverlies zijn in de Eredivisie.

Alles is op dit moment koek en ei in Eindhoven, constateert Perez, maar volgens de ESPN-analist komt trainer Peter Bosz in de problemen als Schouten of Veerman wegvalt. "Ik vind dat ze een stand-in missen voor Schouten en Veerman", poneert Perez bij Dit Was Het Weekend op ESPN.

"Schouten en Veerman zijn niet onvervangbaar, maar PSV heeft gewoon niemand die op die twee lijkt", vervolgt de Deen, die Olivier Boscagli, Ismael Saibari en Malik Tillman wel ziet als potentiële vervangers. "Maar PSV heeft succes gehad met types als Schouten en Veerman. Ze hoeven niet exact hetzelfde type te halen, maar het moet wel iemand zijn die denkt aan de restverdediging en mee kan doen in de opbouw."

PSV verkocht afgelopen zomer Ibrahim Sangaré en Erick Gutiérrez aan respectievelijk Nottingham Forest en Guadalajara. De komst van Aster Vranckx (VfL Wolfsburg) ging niet door. Tijdens de interlandperiode werd linksback Patrick van Aanholt door Bosz getest als controleur op het middenveld.

Luister hieronder de nieuwste aflevering van #DoneDeal: alles over Ajax, PSV, Feyenoord en...Kevin van Veen!