Wedden op een goal van Stengs tijdens Excelsior - Feyenoord

Feyenoord vertrouwt op man in vorm Stengs tijdens derby: hoge odd voor één goal!

25 november 2023 om 13:30

ADVERTORIAL – De Eredivisie gaat vanmiddag weer van start met de Rotterdamse derby tussen Excelsior en Feyenoord. Met Calvin Stengs is er een speler die met wel heel veel vertrouwen aan zal vangen op Kralingen. Blik vooruit en speel mee met de uitblinker van Unibet!

Feyenoord-vorm doorgezet bij Oranje

Stengs maakte onderdeel uit van de Oranje-selectie tijdens de afgelopen interlandperiode en daar heeft hij een goed gevoel aan overgehouden. In het duel met Ierland kwam de aanvallende middenvelder nog niet in actie, maar tegen Gibraltar kreeg hij de kans om de show te stelen. Dat gebeurde: Stengs maakte zijn eerste drie doelpunten in het shirt van Oranje en mocht daardoor de wedstrijdbal mee naar huis nemen.

Dat Stengs zijn productiviteit op orde heeft komt niet geheel uit de lucht vallen. Ook bij Feyenoord was de zomer-aanwinst al bij liefst negen goals betrokken. Zes keer gaf Stengs een assist en drie keer kwam hij zelf tot scoren.

De odd

Unibet speelt in op de bijna wekelijks uitblinkende Stengs. De bookmaker heeft een verhoogde odd van 4.00 beschikbaar gesteld voor één goal tegen Excelsior. Deze odd is beschikbaar voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap voor een goal van Stengs te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust