PSV-update

'Lang keert waarschijnlijk terug in PSV-selectie, slag om de arm bij Veerman'

23 november 2023 om 18:15
Laatste update: 23 november 2023 om 18:26

Als alles 'meezit', maakt Noa Lang komende zaterdag deel uit van de selectie van PSV. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. De Eindhovenaren spelen dan de Eredivisie-kraker in Enschede tegen FC Twente. Ook Joey Veerman lijkt op tijd fit, al wordt er nog een kleine slag om de arm gehouden. 

Het ED meldt dat vrijwel alle PSV-spelers zich donderdag hebben gemeld op De Herdgang na de interlandverplichtingen van afgelopen week. Het ziet er naar uit dat 'de sterkhouders' van het elftal van trainer Peter Bosz geen grote problemen hebben overgehouden aan hun wedstrijden. Er waren wat zorgen over Veerman, na diens blessure tijdens de interland van Oranje met Gibraltar, 'maar het lijkt mee te vallen', aldus het ED, dat weet dat er bij PSV nog wel een kleine slag om de arm wordt gehouden. Het is immers nog even afwachten hoe het lichaam van Veerman reageert na de eerste trainingen. 

'Ondertussen gaat het ook goed met het herstel van Noa Lang', zo is te lezen. De vleugelaanvaller kan zeer waarschijnlijk niet beginnen tegen Twente, maar een rol als invaller zit er waarschijnlijk wel in. PSV kan zaterdag ook weer beschikken over Mauro Júnior er Armando Obispo. Het tweetal keerde onlangs terug na langdurig blessureleed. De aftrap van Twente - PSV is zaterdagavond om 18.45 uur.