Hartman over kampioensstrijd

Hartman over kampioensstrijd met PSV: 'Joey en Jerdy denken dat ze er al zijn'

22 november 2023 om 09:10

Het verschil op de ranglijst tussen PSV en Feyenoord is de afgelopen dagen onderwerp van gesprek geweest bij Oranje. Dat verklapt Quillindschy Hartman na afloop van de 0-6 overwinning bij Gibraltar. PSV'ers Jerdy Schouten en Joey Veerman denken er iets te makkelijk over, stelt de linksback van Feyenoord. 

Hartman staat na afloop voor de camera van Vandaag Inside, waar hem gevraagd wordt of er gesproken is over het verschil tussen PSV en Feyenoord (7 punten) en de naderende topper op zondag 3 december in De Kuip. "Ja zeker", antwoordt Hartman met een glimlach. "Ze denken er vrij makkelijk over. Joey (Veerman, red.) en Jerdy (Schouten, red.) denken al dat ze er zijn. Dat is alleen maar goed. Ik heb al gezegd: volgende week, als ze naar De Kuip komen, dan is het verschil vier, en dan maken wij het hopelijk één."

Het ontbeert Hartman en Feyenoord, dat eerst nog tegen Excelsior en Atlético Madrid speelt, in ieder geval niet aan zelfvertrouwen. "Als we geen vertrouwen hebben, kunnen we beter stoppen. Wij hebben een heel goed team. Zij ook. Er komt nu een belangrijke maand aan, voor hun ook, met moeilijke wedstrijden. Dan is het aan ons om bij te blijven en hopelijk heel dichtbij te komen."