Wedden op een doelpunt van David Hancko bij Slowakije tegen IJsland

Dit is waarom de Hancko die we van Feyenoord kennen anders is bij Slowakije

16 november 2023 om 12:00

ADVERTORIAL – Het Nederlands elftal maakt zich op voor de EK-kwalificatiewedstrijd van zaterdag tegen Ierland, maar ook vanavond komen er al landen tegen elkaar in actie. Zo kan het Slowakije van David Hancko zich plaatsen voor het eindtoernooi in Duitsland. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL!

De Hancko van Slowakije is anders dan die van Feyenoord

De Hancko die we bijna wekelijks in actie zien bij Feyenoord kennen we als een zeer solide centrale verdediger met snelheid, een stevige tackle en een goede inspeelpass. Het is niet zo dat de Slowaak bekend staat om zijn rendement in Rotterdam, maar dat is bij zijn land wel het geval. Hancko is een opstomende linksback bij Slowakije en heeft ook in aanvallend opzicht zijn steentje bijgedragen voor zijn land.

Nog geen account bij JACKS.NL? Registreer je via deze link en ontvang €60 aan Free Bets!

Vanaf juli dit jaar is Hancko los bij Slowakije. De linkspoot was goed voor één assist tegen Liechtenstein, maakte enkele maanden later een goal tegen datzelfde land, scoorde weer een maand later tegen Portugal en gaf in diezelfde week nog een assist tegen Luxemburg. Mede door de inbreng van Hancko staat Slowakije op de rand van kwalificatie voor het EK 2024 in Duitsland. Eén punt tegen tegenstander IJsland is voldoende.

De odd

JACKS.NL speelt in op de bij Slowakije anders spelende Hancko. Voor één doelpunt van de verdediger staat een odd van 12.00. Deze odd is te spelen voor zowel bestaande als nieuwe spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap voor een doelpunt van Hancko te spelen bij JACKS.NL

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust