Etienne Vaessen geraakt door video ESPN

Vaessen geraakt door video: 'Etienne, maatje! Ik ben trots op je, love you'

15 november 2023 om 17:55

Etienne Vaessen is geraakt door de prachtige woorden die enkele van zijn collega-voetballers voor hem hebben ingesproken. Bij ESPN krijgt de doelman van RKC een compilatie te zien van verschillende spelers uit de Eredivisie die een boodschap voor hem hebben.

"Hé grote vriend. Wat was het weer een genot om naar je te kijken. Dat je eindelijk weer op het veld stond, de plek waar je gewoon hoort. Je hebt iets vreselijk meegemaakt. Jij en je hele gezin en je familie die dicht bij je staat. En nog steeds een beetje sterkte voor hetgeen waar je mee bezig bent", reageert Sparta-doelman Nick Olij. "Maar vriend, het gaat allemaal goed komen. Je ziet er goed uit, mooi helmpje op, lekker man. Doe je ding, vriend. We zien elkaar snel."

"Etienne, maatje!", klinkt het vervolgens uit de breed glimlachende mond van Kostas Lamprou van Feyenoord. "Leuk om te zien dat je weer terug bent. Ik ben trots op je en ik spreek je snel. Love you." De mooie woorden van zijn collega-voetballers doen Vaessen zichtbaar goed, die zelfs even een traantje weg moet pinken. 

Ook Mats Seuntjens van FC Utrecht heeft nog een boodschap voor de doelman van RKC Waalwijk. "Etienne Vaessen... Zo kan-ie wel weer", klinkt het gekscherend. "Alle aandacht, alles allemaal mooi. Ik weet dat je ervan geniet. Nu gewoon weer lekker op goal gaan staan en lekker gek doen. Niet teveel op die verdediging schelden en lekker die helm ophouden. Ik zie je snel, maatje."