Dilrosun toont zich aan Slot in oefenduel Feyenoord

Dilrosun toont zich aan Slot in besloten oefenduel van Feyenoord

15 november 2023 om 14:47

Feyenoord heeft woensdagmiddag een besloten oefenwedstrijd tegen Go Ahead Eagles met 2-1 gewonnen. Javairo Dilrosun was de grote man bij de Rotterdammers.

Dilrosun komt dit seizoen nauwelijks aan de bak bij Feyenoord. In de Eredivisie deed hij pas achttien minuten mee, verspreid over drie invalbeurten. In het vriendschappelijke duel met Go Ahead kon de vleugelaanvaller zich weer eens vanaf het begin laten zien. Met twee doelpunten voor rust wist Dilrosun zijn visitekaartje af te geven, waarvan één uit een vrije trap. Tussendoor tekende Darío Serra nog wel voor de gelijkmaker.

In de tweede helft begon het grote wisselen, weet RTV Rijnmond. Zo maakten diverse jeugdspelers hun opwachting. Kansen waren er nauwelijks meer. De internationals ontbraken logischerwijs bij Feyenoord.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Nieuwkoop (78’ Valk), Beelen, Tsoungui (63’ Arnoud), Candelaria; Hokke, Van den Belt, Zechiël (78’ Zaal); Sebaoui (78’ Sanyang), Paixão (63’ Giersthove), Dilrosun