Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz hakt opnieuw knoop door over 10-positie

Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz hakt opnieuw knoop door over 10-positie

12 november 2023 om 08:00
Laatste update: 12 november 2023 om 08:00

PSV is nog foutloos in de Eredivisie, waardoor het er niet op lijkt dat Peter Bosz iets gaat wijzigen in zijn opstelling tegen PEC Zwolle. De verwachting is dan ook dat Guus Til opnieuw de voorkeur krijgt boven Malik Tillman en Ismael Saibari op het middenveld.

PSV treedt zondag in eigen huis aan tegen PEC, nadat het een midweeks een Champions League-zege op RC Lens boekte. In de afgelopen weken staat het basiselftal van trainer Peter Bosz vast, op één positie na: op 'tien' wisselen Til, Tillman en Saibari elkaar regelmatig af. In de afgelopen weken maakt eerstgenoemde een goede indruk, waardoor de verwachting is dat hij ook tegen PEC mag gaan starten.

Voor de rest ligt het niet in de lijn der verwachting dat Bosz gaat verrassen met zijn opstelling. PSV lijkt dus tegen PEC met dezelfde elf als tegen Lens aan te treden. Als de Eindhovenaren in eigen stadion winnen, gaan ze de interlandbreak in met een perfecte score na twaalf Eredivisie-wedstrijden.

De vermoedelijke opstelling van PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Schouten, Veerman, Til; Bakayoko, De Jong, Lozano.