Bijlow vertelt over lastige periode en komt met nieuwtje na Feyenoord-rentree

Bijlow vertelt over lastige periode en komt met nieuwtje na Feyenoord-rentree

21 oktober 2023 om 23:59
Laatste update: 22 oktober 2023 om 09:29

Justin Bijlow is blij dat hij weer helemaal terug is bij Feyenoord. De doelman ging door een moeilijke periode heen toen hij kampte met een polsblessure, maar maakte tegen Vitesse zijn rentree onder de lat. Ook verwacht Bijlow dat er snel witte rook komt over een mogelijke contractverlenging.

Bijlow, die in de voorbije jaren regelmatig met blessures kampte, moest in de afgelopen weken vanaf de zijkant toekijken vanwege een polsbreuk. Tegen Vitesse (4-0) kreeg de Oranje-international weinig te doen, maar maakte hij wel zijn rentree. "Het voelt weer als thuiskomen", zegt de goalie voor de camera van ESPN. "Het was lastig, in de afgelopen zeven weken. Ik ben blij dat ik er weer mag staan. Wat ik het allerlastigste vond? Dat het opnieuw was, alweer."

"Het was geen fijne periode, maar ik heb me gelukkig weer kunnen herpakken", gaat Bijlow verder. "Ik heb heel veel hulp gehad van mijn familie, mijn vriendin en Feyenoord. Het was eenzaam in de zin van dat ik niet op het veld kon staan met de jongens, maar ik heb overal steun gevoeld." Dat Slot duidelijk zijn vertrouwen uitsprak in Bijlow, doet de goalie ook goed. "Dat is heel mooi meegenomen. Het spreekt voor zich dat hij heel veel vertrouwen in mij heeft. Daar ben ik superblij mee. Ik ben blij dat hij onze trainer is en dat hij me elke keer weer de kans geeft."

Na zijn interview bij ESPN, kwam Bijlow op de persconferentie nog met een update over zijn contractsituatie. Het was al duidelijk dat Feyenoord graag wil verlengen met de sluitpost. Dat bevestigde Bijlow nu zelf ook. Hij vertelde zelfs op korte termijn witte rook te verwachten.