Sancho gaat vertrekken

'Afscheid aanstaande: winters United-vertrek Sancho zeer waarschijnlijk'

19 oktober 2023 om 23:59
Laatste update: 20 oktober 2023 om 00:15

Manchester United acht de kans dat Jadon Sancho komende januari vertrekt 'zeer waarschijnlijk'. Dat meldt Fabrizio Romano donderdagavond. De vleugelaanvaller is al geruime tijd gebrouilleerd met manager Erik ten Hag. 

Sancho ligt al een behoorlijke tijd onder vuur, nadat hij het aan de stok kreeg met Ten Hag. De Engelsman keerde zich via X (voorheen Twitter) publiekelijk tegen zijn leermeester. Daarna werd hij uit de wedstrijdselectie gezet. Alleen een excuses richting Ten Hag zou het brandje kunnen blussen, maar een mea culpa vanuit het Sancho-kamp bleef uit. 

Romano weet dat er tot op heden nog altijd geen 'duidelijkheid' is tussen Sancho en Ten Hag. De Engelse grootmacht beschouwt een winters vertrek om die reden dan ook zeer waarschijnlijk. De voormalig speler van Borussia Dortmund was eerder op de dag ook niet aanwezig toen United een officiële foto nam van het eerste elftal. 

Ondertussen wordt Sancho aan een aantal mogelijke nieuwe clubs gelinkt. Naar verluidt zouden FC Barcelona en Juventus gecharmeerd zijn van de vleugelaanvaller, die bij United nog een contract heeft tot medio 2026.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fabrizio Romano (@fabriziorom)