Twee favorieten bij bookmaker voor landstitel, Ajax op opvallende positie

Twee favorieten bij bookmaker voor landstitel, Ajax op opvallende positie

18 oktober 2023 om 14:00

ADVERTORIAL - De eerste acht speelrondes zitten erop in de Eredivisie en na de interlandperiode gaan wij weer verder met het clubvoetbal. Er wordt nu al volop gespeculeerd over welke club de meeste kans maakt op de landstitel, zo ook bij de bookmakers. Bettingpartner Unibet ziet twee favorieten voor het kampioenschap en geeft bovendien een bijzondere odd voor Ajax!

Twee ploegen steken er bovenuit

Geen verliespunten, 27 goals voor en slechts twee doelpunten tegen. Het zal niet verbazen dat PSV van de bookmaker de grootste kans krijgt om de Eredivisie over 26 speelrondes naar zich toe te trekken. De ploeg van Peter Bosz is nog altijd foutloos in de competitie en wint tot dusver ook van de kleinere ploegen, iets wat in het verleden een probleem was voor PSV. Met een odd van 1.90 is PSV de favoriet om de volgende landstitel te pakken.

Vlak achter PSV staat het Feyenoord van Arne Slot. De Rotterdammers hebben de afgelopen jaren een enorme opmars ingezet en werden vorig seizoen al overtuigend kampioen van Nederland. In de Champions League heeft de ploeg nog alle kans van slagen in de groepsfase en ook in Nederland gaat het goed. Feyenoord begon het seizoen moeizaam met gelijke spelen, maar won daarna elke wedstrijd. Met Santiago Gimenez heeft de ploeg bovendien een spits van groot formaat in huis. Een landstitel van Feyenoord staat op een odd van 2.35

Verrassende odd Ajax, Twente valt weg

De odds gaan na PSV en Feyenoord flink omhoog voor de landstitel. AZ staat momenteel slechts twee punten achter PSV, maar wordt niet gezien als een échte titelkandidaat door de bookies met een odd van 9.00. De volgende ploeg voor de landstitel is verrassend genoeg Ajax. De Amsterdammers verkeren in diepe crisis en wonnen pas één keer in de Eredivisie, maar hebben toch een odd van 15.00 voor de titel. De ploeg van Maurice Steijn pakte in de eerste zes wedstrijden al dertien verliespunten. Na Ajax komt FC Twente aan bod met een odd van 26.00, terwijl de ploeg van de eerste acht wedstrijden maar liefst zeven keer won.

Alle outrights op een rijtje:

PSV 1.90
Feyenoord 2.35
AZ 9.00
Ajax 15.00
FC Twente 26.00

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust