Hartman gelooft wel in EK-kansen: 'Dan ben ik er zeker wel bij ja'

Hartman gelooft heilig in EK-kansen: 'Dan ben ik er zeker wel bij, ja'

17 oktober 2023 om 10:30
Laatste update: 17 oktober 2023 om 10:45

Quilindschy Hartman maakt indruk in zijn eerste periode bij Oranje. De Feyenoord-verdediger begon in de wedstrijden tegen Frankrijk en Griekenland in de basis en kreeg steevast het hoogste cijfer van analytici na afloop. Zijn goede spel is Hartman zelf ook niet ontgaan.

De verdediger voelt zich goed en denkt dat dit ook afstraalt op zijn huidige spel bij zowel Feyenoord als Oranje. Mede daarom heeft hij wel vertrouwen in zijn kansen op het EK. "Ik doe gewoon mijn best. Ik hoop dat ik er straks op het EK bij ben. Als ik zo door ga dan ben ik er denk ik wel bij. Zaterdag weer lekker met Feyenoord, daar heb ik ook weer zin in. Dus ik voel me echt heel goed", vertelt Hartman bij ESPN.

Hartman werd na zijn optredens tegen Frankrijk en Griekenland bedolven onder complimenten. Onder andere iconen van Oranje als Giovanni van Bronckhorst en Robin van Persie spraken hun waardering al uit over de verdediger van de Rotterdammers. "Quilindschy laat het nu zien. In de Eredivisie, in de Champions League en vrijdag dus ook in Oranje. Zijn ontwikkeling gaat heel snel", vertelde Van Bronckhorst in het Algemeen Dagblad.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door ESPN NL (@espnnl)