Onderonsje na Oranje-duel: 'Griezmann knipoogde: we zien elkaar wel weer'

'Vreemd' moment bij Oranje-debuut: 'Zat opeens in kleedkamer van Ajax'

14 oktober 2023 om 13:08

Quilindschy Hartman glundert na zijn debuut in het Nederlands elftal. De doelpuntenmaker tegen Frankrijk (1-2) vertelt na afloop van de wedstrijd over een onderonsje met Antoine Griezmann.

Hartman beseft dat hij niet lang kan nagenieten van zijn verdienstelijke debuut. Aanstaande maandag wacht een cruciale clash in Athene. "Zo gaat dat. Ik heb geen tijd om te genieten of echt na te denken. Het gaat allemaal snel", zegt de Feyenoord-back tegen het Algemeen Dagblad. "Straks is er weer Champions League. Na afloop schudde ik Antoine Griezmann de hand. Die zag ik verleden week in Madrid, nu hier en straks weer in de Kuip."

"Hij gaf een knipoog, zo van: we zien elkaar wel weer. Ja, mooi", lacht Hartman, die plots in een voor hem nieuwe kleedkamer terechtkwam. "Ik zat ook opeens in de kleedkamer van Ajax, dat was even vreemd. Maar ik hoop er meer te zitten bij interlands."

Maandag neemt Oranje het in Athene op tegen Griekenland. Als die wedstrijd gewonnen wordt, is het Nederlands elftal dicht bij plaatsing voor het EK 2024.