Van Hanegem snapt niet dat Steijn nog bij ESPN verschijnt: 'Verschrikkelijk'

Van Hanegem deelt sneer uit naar ESPN: 'Rot jij effe lekker op'

13 oktober 2023 om 15:00
Laatste update: 13 oktober 2023 om 16:31

Willem van Hanegem snapt er niets van dat Maurice Steijn nog steeds voor de camera van ESPN verschijnt. Volgens de oud-voetballer werkt de voetbalzender te veel toe naar een eventueel ontslag van de Ajax-trainer. 

"Ik weet niet of ze ook een arbeidsbureau hebben bij ESPN, maar ze zitten daar alleen maar te praten over wie er moet komen, wie er weg moet en wie ontslagen moet worden. Dat is toch in en in triest", zegt De Kromme in de Willem&Wessel podcast van het Algemeen Dagblad

"Ze zitten elke keer die van Ajax te pakken, toch? Daar kan ik niet zo goed tegen, dat soort dingen”, vervolgt Van Hanegem zijn relaas. Het Feyenoord-icoon had het zelf dan ook anders aangepakt, als hij in de schoenen van Maurice Steijn had gestaan. "Als ik nou trainer was geweest en er komt elke keer zo’n sufferd vertellen aan mij dat het wel afgelopen zou zijn, dan zou ik zeggen: 'Rot jij eens effe lekker op’. Dan ga je toch nooit meer met die mensen praten?" Ik houd daar niet van. Dat is toch verschrikkelijk."

Van Hanegem verwacht bovendien dat Ajax volgend weekend wint van Utrecht. "Als je Utrecht ziet spelen. Dan is dat verschrikkelijk om te zien. Ik kan me niet voorstellen dat Ajax het moeilijk zou hebben tegen Utrecht, hoe gek dat ook klinkt."

Hoop bij Ajax, PSV moet transfermarkt op & Feyenoord pakt door! Bekijk #DoneDeal nu!