'Feyenoord denkt aan nieuwe hoofdsponsor en voert eerste gesprekken'

'Feyenoord denkt aan nieuwe hoofdsponsor en voert eerste gesprekken'

11 oktober 2023 om 20:24

Feyenoord is op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Port of Rotterdam is een van de kandidaten om per ingang van het seizoen 2024/2025 EuroParcs op te volgen, meldt 1908.

De gesprekken met Port of Rotterdam lopen al en bevinden zich in de verkennende fase, klinkt het. Met een mogelijk hoofdsponsorschap zien zowel Feyenoord als Port of Rotterdamn kansen om hun merk, en positie in de markt, te versterken. Een samenwerking kan de lokale economie stimuleren en de stad op de kaart zetten. Een soortgelijk partnership heeft PSV al met Brainport Eindhoven.

Feyenoord voert momenteel gesprekken met meerdere partijen, al trekt die met Port of Rotterdam de meeste aandacht. Naar verluidt zijn de Rotterdammers op zoek naar een hoofdsponsor die zich voor zeker vier jaar wil binden. Dit wil Feyenoord om rust en continuïteit te waarborgen. Het is nog onduidelijk of Port of Rotterdam aan die specifieke wens wil voldoen.

Er wordt gezocht naar een hoofdsponsor die past bij de ambities en waarden van de club. Daarnaast richt Feyenoord zich op een bedrag van zeker acht miljoen euro per seizoen.