Hake las opvallend interview: 'Heel netjes van hem, maar ik heb er geen zak aan'

Hake las opvallend interview: 'Heel netjes van hem, maar ik heb er geen zak aan'

8 oktober 2023 om 23:28
Laatste update: 8 oktober 2023 om 23:30

FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren gaf recent toe dat hij René Hake te vroeg heeft ontslagen bij FC Utrecht en laatstgenoemde kan dat wel waarderen. Hake heeft ook contact gezocht met Van Seumeren.

"Als ik zie hoe hij het nu doet bij Go Ahead Eagles, zeg ik: we hadden meer geduld met René moeten hebben. Mogen we best kritisch over zijn", zei Van Seumeren recent. Aan tafel bij Studio Voetbal reageert Hake daarop. "Dat hij dat uitspreekt: dat vind ik toch wel getuigen van persoonlijkheid, dat hij dit doet. Dat heb ik hem ook gezegd. Ik vind het heel netjes dat hij het op deze manier gedaan heeft, maar ik heb daar geen zak aan, om het maar zo te zeggen."

Ondertussen doet Hake het dus erg goed bij Go Ahead, dat nu zesde staat in de Eredivisie. "Het verwachtingspatroon gaat omhoog, we moeten kampioen worden", doelt een lachende Hake op een lied dat de Go Ahead-fans inzetten in de slotfase van de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, twee weken geleden. "Het is leuk en mooi dat de supporters op die manier daarnaar kijken. Maar het is natuurlijk niet reëel. Maar het is wel mooi om toegezongen te worden door de supporters. Ik heb het tegenovergestelde ook meegemaakt, dus dan is dit leuker", doelt de coach op zijn tijd bij Utrecht.