Buitenspel: Newcastle deelt vilein sneertje uit aan Mbappé na historische zege

Buitenspel: Newcastle deelt vilein sneertje uit aan Mbappé na historische zege

5 oktober 2023 om 12:47

Blessuregevallen, transfers, interviews en wedstrijdverslagen; alles vind je in de nieuwslijst van VoetbalPrimeur. In de rubriek 'Buitenspel' houden we jullie vanaf nu óók op de hoogte van de zaken die een te hoog privégehalte hebben voor de gewone nieuwslijst, maar zéker het vermelden waard zijn.

Newcastle United sneert naar Mbappé
Voor het eerst in ruim twintig jaar was er woensdagavond een Champions League-wedstrijd op St. James' Park. Deze werd door Newcastle United met liefst 4-1 gewonnen van Paris Saint-Germain en dat willen The Magpies weten ook. Op social media plaatst Newcastle een foto van Dan Burn, Fabian Schär en Kylian Mbappé met als bijschrift: 'Twee spelers in deze foto scoorden gisteravond.'

Naast lokale held Burn en Schär waren ook mede 'local hero' Sean Longstaff en Miguel Almirón trefzeker. Mbappé speelde een zwakke wedstrijd en dat werd in zowel de Engelse als Franse pers breed uitgemeten. 'Mbappé droop meteen af. Niemand hoefde te proberen om na afloop shirtje te ruilen met de man die de snelheid van een Olympische sprinter heeft, want hij rende zo de tunnel in', schreven Britse media onder meer.