Ervaren Berghuis en Bergwijn moeten verdeeld Ajax bij de hand nemen tegen AEK

Ervaren Berghuis en Bergwijn moeten verdeeld Ajax bij de hand nemen tegen AEK

5 oktober 2023 om 16:30
Laatste update: 5 oktober 2023 om 16:43

ADVERTORIAL - Ajax staat donderdagavond tegenover AEK Athene in de Europa League en kan het zichzelf een stuk gemakkelijker maken met een overwinning. Het woord 'crisis' heerst nog altijd in Amsterdam en na het gelijkspel tegen Olympique Marseille zijn de drie punten uit Griekenland broodnodig. Bookmaker JACKS.NL heeft een verhoogde odd klaarstaan voor een belangrijke rol voor Steven Berghuis en Steven Bergwijn!

Berghuis krijgt kans zich te bewijzen

Berghuis kreeg aan het einde van het vorige seizoen een flinke schorsing vanwege het incident dat plaatsvond bij de supporters van FC Twente, maar inmiddels is de aanvallende middenvelder terug van weggeweest. In het gestaakte duel met RKC wist Berghuis te scoren en ook tegen AEK moet de ervaren kracht er weer staan. Bergwijn maakte vorig seizoen voor een recordbedrag de overstap naar Ajax, maar is sinds zijn komst wisselvallig bezig voor de Amsterdammers.

Ajax kan tegen AEK de crisis van zich afspelen en zal op het ervaren duo rekenen. Schieten Bergwijn én Berghuis allebei minstens één keer op doel? Dan kan je bij JACKS.NL de Special spelen voor een odd van 3.40! In het gestaakte duel met RKC stond Ajax met 2-3 voor en daarmee lijkt de weg naar boven weer ingezet. Weten de Amsterdammers het nog prille seizoen wat meer kleur te geven? Een overwinning tegen AEK zal wonderen doen voor de sfeer in de kleedkamer. Berghuis en Bergwijn kunnen daarin van grote waarde zijn. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust