Gimenez wakkert transfervuurtje aan: 'Real zou geweldig zijn'

Gimenez wakkert transfervuurtje aan: 'Real Madrid zou geweldig zijn'

4 oktober 2023 om 21:45

Santiago Gimenez heeft het transfervuurtje flink aangewakkerd in Spanje. De spits van Feyenoord werd gevraagd naar de geruchten die hem in verband brengen met een overstap naar Real Madrid.

"Ik zou het geweldig vinden om voor Real Madrid te spelen. Natuurlijk. Het is een enorm grote club. Het zou fantastisch zijn", reageert Gimenez in gesprek met La Sexta. Voorlopig lijken de geruchten met een korreltje zout genomen te moeten worden. Spaanse media als Diario AS verwijzen vooralsnog naar transferverslaggever Ekrem Konur, die met het nieuws op de proppen kwam.

Daags voor het Champions League-duel tussen Feyenoord en Atlético werd Arne Slot Slot al gevraagd wat er waar is van de interesse van Real in Gimenez. "Daar kan ik onmogelijk op antwoorden", zei de coach. "Het is een heel goede spits die heel veel goals maakt. Daarnaast vind ik vooral zijn persoonlijkheid indrukwekkend, omdat hij zich nooit laat afleiden wanneer hij een kans heeft gemist. Voor zijn leeftijd is hij qua persoonlijkheid al heel ver."

Gimenez kwam door een schorsing niet in actie in het Wanda Metropolitano.