Kramer over Cillessen

Kramer erkent ooit door te hebben gelopen op Cillessen: 'Was wel even nodig'

2 oktober 2023 om 22:25
Laatste update: 2 oktober 2023 om 22:28

Michiel Kramer heeft maandagavond bij Veronica Offside bevestigd dat hij in het verleden doelbewust een keer is doorgelopen op Jasper Cillessen. De spits van RKC Waalwijk is geen vrienden met de NEC-doelman, die hij maar 'een irritante indruk' vindt maken.  

Het onderwerp kwam ter sprake nadat het eerst ging over de akelige blessure van RKC-doelman Etienne Vaessen. "Ik kan me herinneren dat jij zoiets laatst ook had met Cillessen. Die was toen ook een beetje boos op jou, deed je dat toen ook uit onbenul?", vraagt Genee aan Kramer. 

"Ik heb hem één keer bewust geraakt, daarna nooit meer", antwoordt de oud-aanvaller van Feyenoord. "Je hebt hem één keer bewust geraakt?", reageert Genee. "Ja, dat was wel even nodig vond ik, omdat hij altijd een beetje een irritante indruk maakt. Dat was in mijn periode bij ADO Den Haag en dat is ook al weer elf jaar geleden."

Kramer denkt overigens niet dat Brobbey iets te verwijten valt bij het incident met Vaessen. "Het was niet bewust. Ik ga er nooit vanuit dat iemand bewust doorloopt. Ik denk dat zijn aanname gewoon niet goed was en dat hij de bal probeerde te halen."