Perez schrikt van uitspraken FC Utrecht-eigenaar: 'Heel amateuristisch'

Perez schrikt van uitspraken FC Utrecht-eigenaar: 'Heel amateuristisch'

2 oktober 2023 om 07:37

FC Utrecht kent een tegenvallende start in de Eredivisie. Zaterdag verloor het thuis met 0-2 van promovendus Almere City, waarna de club uit de Domstad na zeven wedstrijden op drie punten staat. Kenneth Perez kijkt vreemd op van hoe eigenaar Frans van Seumeren zich recent uitliet over de club.

"Ik schrok wel van het interview met Van Seumeren van twee weken geleden", stelt de ESPN-analist bij Dit was het Weekend. "Ik snap wel dat hij voor zichzelf opkwam. Het ging ook over het aankoopbeleid. Ik schrok ervan dat hij zei dat Jordy Zuidam als een zoon voor hem is. En dat Zuidam bij FC Utrecht de technisch directeur is zolang Van Seumeren bij de club zit."

Perez ziet de uitspraak van Van Seumeuren als onprofessioneel. "Dan ben je niet bezig met het uitoefenen van topsport. Dan worden mensen afgerekend op bepaalde resultaten. Van Seumeren zal wel iets met de transfers te maken hebben, al zegt hij zelf van niet, maar wat ik hoor is dat ze altijd samen zijn. Dat viel me echt op. Ik snap dat hij zichzelf wil verdedigen, maar die ene zin vond ik heel amateuristisch."