Flinke concurrentiestrijd bij PSV: "Ik moet laten zien dat ik daar hoor te staan"

Bosz niet blij bij PSV: 'Eerlijk gezegd weet ik niet wat hij langs de kant deed'

27 september 2023 om 21:56

Jordan Teze gaat bij PSV de concurrentiestrijd aan met Sergiño Dest, maar heeft vertrouwen in zijn kunnen. De rechtsback was tegen Go Ahead Eagles goed voor twee assists op Luuk de Jong, waar hij ook erg blij mee was.

"Het waren goede ballen van mij, precies op het hoofd van Luuk", reageert Teze bij ESPN op zijn twee assists. "Het zijn gewoon fantastische goals." Toch was trainer Peter Bosz, vooral in de eerste helft, niet blij met het spel van zijn ploeg. "Eerlijk gezegd weet ik niet wat hij allemaal langs de kant deed, maar ik denk dat hij het niet best vond", zegt Teze.

De drievoudig Oranje-international zat afgelopen weekend nog op de bank, op bezoek bij Almere City. Bij PSV concurreert Teze namelijk met Dest, die tegen Go Ahead ziek was. "Natuurlijk is Dest een goede speler, iedereen weet waar hij gevoetbald heeft. Ik moet laten zien dat ik daar hoor te staan. Hij kan ook op linksback, maar het is gewoon een goede concurrent. Ik heb gewoon vertrouwen in mezelf en weet dat ik die positie heel goed kan invullen. Aan mij is het gewoon om het te laten zien, simpel", besluit Teze.