Harde conclusie bij Man United: 'Ik laat team in de steek, we verliezen door mij'

Harde conclusie bij Man United: 'Ik laat team in de steek, we verliezen door mij'

21 september 2023 om 07:46

André Onana is schuldbewust na de nederlaag van Manchester United tegen Bayern München (4-3). De Kameroener ging in de fout bij de openingstreffer van Leroy Sané.

Na een spektakelstuk in München trok United aan het kortste eind. "Het is moeilijk om op deze manier te verliezen", vertelt Onana na afloop aan TNT Sports. "We begonnen heel goed, maar na mijn fout raakten we de controle over de wedstrijd kwijt. Dat is lastig, voor het team en voor mij. Ik ben hier degene die het team in de steek laat. We verliezen hier door mij. Dit is het leven van een keeper."

Onana wilde koste wat kost voor de camera verschijnen om zijn verhaal te doen. "Aan de bal waren we goed en gaven nauwelijks iets weg. Bij hun eerste schot op doel ging ik in de fout. Hier moet ik van leren en ik moet door. Het is niet makkelijk." De doelman stelt dat zijn beginperiode op Old Trafford niet eenvoudig is. "Mijn start hier is niet zo goed als ik had gehoopt. Het gaat nog niet zoals ik wil. Dit was een van mijn slechtste wedstrijden. Dat is zwaar. Dit is een grote club en ik wil het hier zo goed mogelijk doen."