Ten Hag reageert verslagen op nederlaag: 'Deze periode zit er veel tegen'

Ten Hag geïrriteerd: 'Als je drie keer bij Bayern scoort, moet je een punt pakken'

20 september 2023 om 23:55
Laatste update: 21 september 2023 om 00:12

Erik ten Hag is not amused na de nederlaag van Manchester United tegen Bayern MünchenThe Red Devils scoorden weliswaar drie keer in de Allianz Arena, maar gingen met 4-3 ten onder tegen de Duitse topclub. 

Ten Hag reageert na afloop tegenover TNT Sports. "Ik ben teleurgesteld. Je hoort in de wedstrijd te blijven. Als je drie keer scoort bij Bayern, moet je minstens een punt meenemen naar huis."

De Nederlandse manager zag de laatste weken veel spelers wegvallen. Ook qua resultaten zit de club in een dip. "We zitten in een periode waarin veel tegenzit. Dat moeten we zelf verhelpen. Als we niet de regels kunnen blijven volgen, krijg je goals tegen. Ik moet wel zeggen dat we de laatste wedstrijden erg goede ploegen hebben getroffen."

Ten Hag wil niet te veel terugblikken op de blunder van Andre Onana, waardoor Bayern op voorsprong kwam. "Het gaat om het elftal, fouten gebeuren. Je moet dan terugstuiteren als ploeg. Vanavond lieten we zien dat het kan. Als je blijft vechten, kan je mee blijven doen. Als je de eerste 25 minuten ziet, hadden we moeten scoren. Je moet wel in de wedstrijd blijven en niet de tegenstander laten scoren."