'Sancho blijft ondanks ruzie met Ten Hag bij Manchester United'

'Hoofdpijndossier van Ten Hag niet naar Saudi-Arabië: Sancho blijft bij United'

7 september 2023 om 18:44
Laatste update: 7 september 2023 om 18:47

Al-Ettifaq, de club uit Saudi-Arabië waar Steven Gerrard aan het roer staat, heeft een poging gewaagd om Jadon Sancho te contracteren, zo melden Engelse media. De vleugelaanvaller had afgelopen weekend een aanvaring met Erik ten Hag, maar blijft in Manchester.

Al-Ettifaq, dat eerder Jordan Henderson, Georginio Wijnaldum, Jack Hendry, Moussa Dembélé en Demarai Gray uit Europa haalde, probeerde Sancho op de Saudische Deadline Day te huren, maar is hierin dus niet geslaagd. Volgens The Daily Mail stonden Al-Ettifaq en Manchester United via tussenpersonen met elkaar in contact over een transfer, nadat Sancho zelf aangegeven zou hebben wel oren te hebben naar een overgang.

Ten Hag liet Sancho buiten de selectie voor de wedstrijd tegen Arsenal omdat de aanvaller niet goed getraind zou hebben, waarna Sancho zich uitsprak via social media en zichzelf als 'zondebok' omschreef. Met de interesse van Gerrard leek een uitweg in de maak, maar Sancho zal bij Manchester United blijven, zo benadrukt ook Fabrizio Romano, die stelt dat bronnen rondom de Engelsman een aanstaande transfer ontkennen.