Simons kan geweldig moyenne bij Leipzig voortzetten tegen Griekenland

In topvorm verkerende Simons kan Griekenland flinke EK-klap uitdelen

7 september 2023 om 18:00
Laatste update: 7 september 2023 om 18:14

ADVERTORIAL - Xavi Simons is na zijn vertrek bij PSV bezig aan een zeer sterk seizoen bij RB Leipzig. De aanvallende middenvelder is gemiddeld bijna bij twee doelpunten per wedstrijd betrokken voor Die Roten Bullen en hoopt ook donderdag bij Oranje de hoofdrol te pakken. Unibet pakt uit met de Uitblinker: een verhoogde odd voor een treffer van Simons tegen Griekenland!

Simons blaast Bundesliga omver

Simons verliet Eindhoven deze zomer om terug te keren bij Paris Saint-Germain, die de speler bij Leipzig stalde. Na drie wedstrijden spreken de statistieken boekdelen: de twintigjarige Nederlander weet nu al twee keer te scoren en drie assists te verlenen. Simons heeft zichzelf naar een waarschijnlijke basisplek gevoetbald bij bondscoach Ronald Koeman. Het duel met Griekenland is een zeer belangrijke: Nederland moet winnen om kwalificatie in eigen hand te houden en speelt in Eindhoven, een voor Simons zeer bekend stadion.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je en maak gebruik van de speciale actie: 50x je inleg bij een Oranje-zege op Griekenland! Lees hier meer.

Bookmaker Unibet richt de Uitblinker deze keer op Simons: weet de voetballer te scoren tegen de Grieken? Dan pak je een odd van maar liefst 5.00! Normaliter staat deze odd op ongeveer 3.85. De maximale inleg voor deze actie, die beschikbaar is voor alle spelers vanaf 18 jaar, bedraagt €25. Kan Simons zijn waanzinnige vorm in Duitsland voortzetten? 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust