PSV kreeg applaus uit Liverpool na halen Champions League: 'Ik ben super trots'

PSV kreeg applaus uit Liverpool na halen Champions League: 'Ik ben super trots'

6 september 2023 om 09:10

Cody Gakpo stond nog net niet te springen toen hij zag dat zijn oude club PSV dit jaar wel de Champions League haalde. De aanvaller die vorige winter naar Liverpool verkaste is meer dan trots op de Eindhovenaren en is blij dat hij zijn oud-teamgenoten persoonlijk kan feliciteren bij Oranje.

"Er was fysieke afstand, omdat ik er niet bij kon zijn, maar dat is het enige, want ik zat er wel dicht op hoor", vertelt en meelevende Gakpo tegen Voetbal International over PSV. "Ik vind het geweldig hoe het nu bij PSV gaat. Ze zijn heel goed gestart, met een hele goede ploeg. We zijn het een paar keer net misgelopen op het laatste moment, het is zo mooi dat het nu wel gelukt is." Gakpo speelde vorig jaar nog mee toen in de laatste voorronde werd verloren van Rangers en PSV dus niet de Champions League in mocht.

Gakpo vertelt ook dat hij nog altijd veel contact heeft met mensen binnen PSV. "Natuurlijk heb ik nog veel contact met mensen binnen PSV, met jongens met wie ik lang heb gespeeld. Zoals bijvoorbeeld Jordan Teze, die ken ik al bijna twintig jaar. Armando Obispo ken ik natuurlijk heel lang, maar die is momenteel helaas geblesseerd. Noa Lang ken ik van Oranje, net als dat ik Joey Veerman weer zie. Ik ben super trots op de spelers."