'Gravenberch traint niet meer mee, maar Bayern komt met duidelijke eis'

'Bayern verbindt voorwaarde aan exit Gravenberch, die niet meer traint'

31 augustus 2023 om 13:04
Laatste update: 31 augustus 2023 om 13:05

Een transfer van Ryan Gravenberch naar Liverpool komt steeds dichterbij. De middenvelder van Bayern München verscheen donderdag niet op de training, terwijl het transferspel vol aan de gang is.

Het is inmiddels bekend dat Liverpool werk maakt van een last minute-transfer van Gravenberch, die de stap naar Anfield dolgraag wil maken. BILD weet dat de Nederlander nog in München is, maar donderdag niet meetrainde. De Duitse boulevardkrant stelt ook dat er beweging in het pokerspel rond de Gravenberch-transfer komt.

Bayern heeft echter een duidelijke voorwaarde: het wil eerst een vervanger aantrekken, voordat Gravenberch kan gaan. João Palhinha wordt nadrukkelijk genoemd bij Der Rekordmeister. Fulham zou zelfs al een bod van zestig miljoen euro hebben ontvangen, maar de Premier League-club wil tachtig miljoen zien.

Over de toekomst van Gravenberch is het laatste woord in ieder geval nog niet gezegd. Duidelijk is dat Ajax wel mee zou verdienen aan een transfer van de middenvelder, omdat de Amsterdammers vorig jaar een doorverkooppercentage bedongen in de onderhandelingen met Bayern.