Zaakwaarnemer Vos uit ontevredenheid en deelt sneer uit naar 'koopclub' Ajax

Zaakwaarnemer Silvano Vos uit ontevredenheid en sneert naar 'koopclub' Ajax

30 augustus 2023 om 09:34
Laatste update: 30 augustus 2023 om 11:55

De zaakwaarnemer van Silvano Vos is niet blij met de ontwikkelingen bij Ajax. Woensdagochtend kwam de interesse van de Amsterdammers in Sivert Mannsverk naar buiten, een mogelijke concurrent voor het achttienjarige talent uit de jeugd. Nathan van Kooperen reageert via een Tweet en haalt daarin uit naar Ajax.

Van Kooperen is sinds kort de zaakwaarnemer van Vos en de interesse in Mannsverk viel niet in goede aarde. 'Ajax opleidingsclub -> koopclub', slingerde de agent via X de wereld in. Vos verlengde eind juli zijn contract in Amsterdam, omdat de clubleiding het vertrouwen in het talent had uitgesproken. Met Benjamin Tahirovic en de mogelijke komst van Mannsverk lijken de kansen op speeltijd voor Vos echter klein.

Er zou nog een uitweg kunnen zijn voor de jongeling, aangezien Atlético Madrid nog altijd interesse in hem heeft. Of Ajax mee wil werken aan een transfer van Vos is onbekend. Het agentschap van Fulco en Nathan van Kooperen is zeker geen onbekende naam binnen Ajax. Zo behartigen zij de belangen van Steven Bergwijn en Jay Gorter en was Muy Manero ook betrokken bij de transfer van Edson Álvarez naar West Ham United en Jorge Sánchez naar FC Porto

Vos deelde eerder een bericht van zijn leeftijdsgenoot Gabriël Misehouy. De andere middenvelder is in onderhandeling met Ajax over een contractverlenging in zette onder een Instagram-post: 'Ze zeggen blijft geduldig, maar wat als het geduld op is?' Vos deelde dit bericht van Misehouy weer op zijn eigen Instagram.