Feyenoord laat oog vallen op Soulé

'Feyenoord en Italiaanse club strijden om handtekening van Juventus-aanvaller'

27 augustus 2023 om 08:55

Feyenoord heeft concrete belangstelling voor Matías Soulé. Dat melt TyC Sports. Volgens het Argentijnse medium zijn de Rotterdamers samen met het Italiaanse Frosinone verwikkeld in een strijd om de handtekening van de twintigjarige Juventus-aanvaller. 

Soulé heeft bij Juventus, waar hij weinig perspectief heeft op speelminuten, nog een contract tot medio 2026. TyC Sports bericht dat ergens in 'de komende uren' duidelijk moet worden daar Soulé zijn voetballoopbaan voortzet. Feyenoord en Frosinone zijn de enige twee clubs die op dit moment nog kans maken hem in te lijven. 

Het zou gaan om een huurtransfer van één seizoen, inclusief een koopoptie. Soulé heeft bij de Oude Dame onder anderen Federico Chiesa en Timothy Weah voor zich in de pikorde staan. De rechtsbuiten, die ook vanaf de nummer 10-positie kan opereren, speelde 21 wedstrijden in de hoofdmacht van Juve. Daarin was hij goed voor één doelpunt. Dat was op 12 maart van dit jaar tegen Sampdoria. 

Mocht Feyenoord uiteindelijk in zee gaan met Soulé, dan haalt het na Ondrej Lingr en Luka Ivanusec opnieuw een creatieve en offensie impuls binnen. Twee laatstgenoemden zijn er zondagmiddag nog niet bij in De Kuip als Feyenoord het vanaf 14.30 uur opneemt tegen Almere City.