Bevestiging bij West Ham van aanstaande Ajax-deal: 'Maar meer kan ik niet zeggen'

Bevestiging bij West Ham van aanstaande Ajax-deal: 'Maar meer kan ik niet zeggen'

26 augustus 2023 om 21:47

Ook manager David Moyes is ervan op de hoogte dat Mohammed Kudus nu bij West Ham United is voor zijn medische keuring. De linkspoot van Ajax zal spoedig gepresenteerd worden, maar Moyes is niet helemaal op de hoogte van de laatste stand van zaken.

West Ham boekte zaterdag een knappe overwinning op Brighton & Hove Albion (1-3). Na afloop kreeg Moyes op de persconferentie ook vragen over Kudus. "Ik wil het eigenlijk niet hebben over spelers die nog niet bij ons zijn, maar ik geloof dat Kudus hier vandaag (zaterdag, red.) is gekomen om zijn medische keuring te ondergaan."

Moyes was in de afgelopen dagen volledig met zijn hoofd bij het treffen met Brighton, waardoor hij niet meer informatie over de deal tussen West Ham en Ajax kan geven. "Ik kan niet meer vertellen over de gang van zaken, momenteel", zei de manager van The Hammers.

Ajax lijkt een slordige 45 miljoen euro te ontvangen voor Kudus. Eerder verkochten de Amsterdammers Edson Álvarez al aan West Ham. Directeur Sven Mislintat maakt nu werk van een opvolger van Kudus. De namen van Thiago Almada en Georges Mikautadze worden nu genoemd bij Ajax.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: