Ten Hag enorm trots na comeback: 'Daar moet ik mijn ploeg voor complimenteren'

Ten Hag enorm trots na comeback: 'Daar moet ik mijn ploeg voor complimenteren'

26 augustus 2023 om 19:56

Erik ten Hag is enorm trots op zijn spelers van Manchester United. The Red Devils bogen een 0-2 achterstand tegen Nottingham Forest om in een 3-2 overwinning in eigen huis. 

Ten Hag verloor vorige week met 2-0 van Tottenham Hotspur en even leek het erop dat zijn ploeg opnieuw onderuit zou gaan. "Het was een horrorstart", aldus Ten Hag in gesprek met de BBC na afloop van de wedstrijd op Old Trafford. "Met alle respect voor Nottingham Forest, maar wij kunnen die goals niet zo weggeven. Maar als je zo'n start beleeft, gaat het om de manier waarop je reageert. Het is niet gemakkelijk, maar daar moet ik mijn ploeg voor complimenteren."

"We hebben goed gevoetbald en drie goede doelpunten gemaakt", vervolgt Ten Hag. "Het was een geweldige comeback. We hebben de persoonlijkheid. Natuurlijk zijn er dingen die beter kunnen, maar dit team heeft het karakter om zich altijd terug te knokken."

Volgende week zondag neemt Ten Hag het met United op tegen Arsenal. De wedstrijd vindt om 17.30 uur plaats in het Emirates Stadium.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: