'Kans op toptransfer neemt af voor Geertruida: Bayern wordt niet concreet'

'Kans op toptransfer neemt af voor Geertruida: Bayern is niet concreet'

26 augustus 2023 om 13:12

Bayern München heeft momenteel geen concrete plannen om Lutsharel Geertruida in te lijven. De Duitse tak van Sky bevestigt wel dat de Feyenoord-verdediger bij Der Rekordmeister op de lijst staat.

De mogelijke komst van Geertruida is wel degelijk onderwerp van gesprek geweest bij de clubleiding van Bayern. Op dit moment zijn de onderhandelingen 'niet heet', klinkt het. Er worden geen concrete gesprekken gevoerd met Feyenoord en er wordt dus ook niet onderhandeld. Sky weet dat de Rotterdammers zeker dertig miljoen euro, exclusief bonussen, verlangen voor Geertruida.

Een huurdeal is in ieder geval geen optie voor Feyenoord, dat Geertruida dolgraag wil behouden. Eerder deze week werd duidelijk dat de Rotterdammers in de slotweek van de transferperiode hopen de selectie intact te houden. Het binnenboord houden van Geertruida en Santiago Gimenez geniet daarbij de prioriteit.

Bayern is op zoek naar een multi-inzetbare verdediger, omdat Benjamin Pavard op het punt staat een contract te tekenen bij Internazionale. Naast Geertruida zijn ook Trevoh Chalobah (Chelsea) en Armel Bella-Kotchap (Southampton) in beeld.

Bekijk nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast: