Veel kritiek op 'recidivist' Kramer

Veel kritiek op 'recidivist' Kramer: 'Wees dan een vent en ga niet zo jokken'

21 augustus 2023 om 12:31

Michiel Kramer heeft kwaad bloed gezet met zijn obscene gebaren na zijn goal voor RKC Waalwijk tegen AZ (1-3). Kenneth Perez, Karim El Ahmadi en Rafael van der Vaart zijn het erover eens: de RKC-aanvoerder is over de schreef gegaan.

Kramer vierde zijn doelpunt voor het uitvak met AZ-supporters door een aantal bewegingen voor zijn geslachtsdeel te maken. Dat moest het ontkurken van een fles champagne voorstellen, aldus de 34-jarige spits. "Lulkoek natuurlijk", reageert ESPN-presentator Jan Joost van Gangelen bij Dit Was Het Weekend. "Wat is dat toch met die Kramer? Het is een beetje een recidivist."

El Ahmadi noemt het vervolgens 'niet slim, niet nodig'. "Het slaat nergens op." Perez vindt vooral de uitleg van Kramer ergerlijk. "Het is een stomme actie, maar wees dan een vent en ga niet zo jokken. Misschien denkt hij dat hij grappig is." Bij Studio Voetbal kaartte ook Van der Vaart de opvallende actie van Kramer aan. "Die scoort en maakt rare gebaren naar de AZ-supporters. Gelukkig reageerden die bijna niet, maar het was niet best..."