Atlético wil Real bijhouden en rekent op rechterbeen van Memphis na kanonskogel

Atlético wil Real bijhouden en rekent op explosief rechterbeen van Memphis

20 augustus 2023 om 17:00

ADVERTORIAL - Atlético Madrid staat zondagavond voor de tweede speelronde in de Primera División en neemt het op tegen Real Betis. In de eerste speelronde werd Memphis Depay de man van de wedstrijd met een ongeëvenaard afstandsschot dat in de kruising belandde. Los Colchoneros zullen stiekem hopen dat de Nederlander nóg meer kruit in de benen heeft. Bij Unibet staan de fraaie odds klaar voor een heerlijk Spaans affiche!

Atlético kan met een overwinning het goede voorbeeld van Real Madrid en Valencia volgen en de volle buit halen uit de eerste twee wedstrijden. Memphis kwam tegen Granada binnen de lijnen en liet zich gelden met een waanzinnige goal, waardoor de Nederlander wellicht in de basis mag beginnen. Atlético krijgt een odd van 2.08 om het uitduel te winnen. Scoren beide ploegen en wint Atlético? Dan pak je maar liefst vijf keer je inleg met deze boosted odd.

Voor Memphis is het opnieuw een kans zich te tonen aan trainer Diego Simeone. Opent de Nederlander de score? Dan pak je 5.80 keer je inleg. Bij een gewoon doelpunt van de Nederlander krijg je ook al een odd van 3.25. Probeert Memphis het opnieuw van ver? Twee schoten op doel levert je 2.95 keer je inleg op. Wordt Memphis dit duel écht de grote held van Atlético? Twee doelpunten van de aanvaller levert je maar liefst dertien keer je inleg op. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust