'Feyenoord heeft Kroatisch jeugdinternational in vizier: openingsbod voorbereid'

'Feyenoord heeft Kroatisch jeugdinternational in vizier als opvolger Bullaude'

14 augustus 2023 om 15:52
Laatste update: 14 augustus 2023 om 19:57

Feyenoord heeft middenvelder Luka Stojkovic in het vizier, meldt 1908. De negentienjarige aanvallende middenvelder, die ook op de flanken uit de voeten kan, moet overkomen van NK Lokomotiva Zagreb.

De Rotterdammers zijn druk bezig om een openingsbod op Stojkovic voor te bereiden, klinkt het. Naar verluidt wordt het eerste bod op korte termijn ingediend. Feyenoord ziet in Stojkovic een kandidaat om Ezequiel Bullaude, die vertrekt naar Boca Juniors, op te volgen. Bullaude wordt de komende jaar verhuurd aan de Argentijnse topclub.

Het is onbekend met welk bedrag Feyenoord de onderhandelingen wil starten. De marktwaarde van Stojkovic, viervoudig international van Jong Kroatië, wordt geschat op 1,5 miljoen euro. Naast Feyenoord zou ook Dinamo Zagreb geïnteresseerd zijn in de aanvallende middenvelder. De Rotterdammers doen ook zaken met Dinamo Zagreb: Luka Ivanusec wordt waarschijnlijk de nieuwste aanwinst.

Stojkovic speelde vorig seizoen dertig competitiewedstrijden op het hoogste niveau van Kroatië. Daarin scoorde hij vier keer en gaf hij vijf assists. Dit seizoen stond hij tot dusver in alle drie de wedstrijden in de basis. Eerder deze zomer was Stojkovic actief op het EK O21.