United wijst bod op Maguire af

'Spel op de wagen: United verwijst bod van West Ham op Maguire naar de prullenbak'

28 juli 2023 om 19:16

Manchester United heeft een bod van West Ham United op Harry Maguire naast zich neergelegd. David Moyes, de manager van de Conference League-kampioen, hoopt de centrale verdediger snel aan zijn selectie toe te kunnen voegen. 

Volgens zowel The Athletic als Sky Sports gaat het om een bod van om en nabij de twintig miljoen pond, omgerekend zo'n 23 miljoen euro. Als West Ham Maguire écht wil, zal het daar nog een schepje bovenop moeten doen. United is niet bereid om de dertigjarige centrale verdediger, die vier jaar terug voor 88 miljoen euro overkwam van Leicester City, voor dat bedrag van de hand te doen. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

Ook het huidige salaris van de Engels international vormt nog een eventueel struikelblok bij een mogelijke transfer. Het is nog maar de vraag of West Ham aan zijn eisen kan voldoen. Om die reden is het onduidelijk of de club met een nieuw bod op de proppen zal komen. 

Maguire, die bij United nog een contract heeft tot medio 2025, is volgens The Athletic niet heel happig om een transfer. De ex-aanvoerder zou onder Erik ten Hag nog voor zijn kans willen gaan. The Red Devils zijn in principe bereid hem te verkopen, maar dan moet daar wel het juiste bedrag tegenover staan.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Gill Swerts!