Lovende woorden voor Ten Hag: 'Zijn komst is een verademing voor United'

Lovende woorden voor Ten Hag: 'Zijn komst is een verademing voor United'

28 juli 2023 om 11:47

David Beckham heeft mooie woorden over voor Erik ten Hag. De eigenaar van Inter Miami CF, die in het verleden furore maakte bij Manchester United, ziet dat de Nederlandse manager verantwoordelijk is voor de wederopstanding op Old Trafford.

"Het zijn niet de beste tijden geweest voor Manchester United, zowel op het veld als daarbuiten", stelt Beckham in gesprek met The Athletic. "De komst van Erik is een verademing. Hij heeft een aantal moeilijke beslissingen moeten nemen, maar hij heeft het op de meest elegante manier gedaan en op een manier waarop hij de fans aan zijn kant heeft gekregen."

Beckham vindt het kwalijk dat de overname van United zolang duurt. Momenteel is de club nog in handen van The Glazers. Een verkoop is volgens de Engelsman dan ook de beste optie. "Als je de supporters eenmaal kwijt bent, dan is het moeilijk om ze terug te krijgen. Het is duidelijk dat ze veel hebben bereikt, maar er moet verandering komen. Dat hebben we allemaal gezien en dat weten we allemaal."

De voormalig middenvelder wordt gevraagd of hij open staat voor een rol bij United. "Mijn focus ligt op Miami en wat er hier gebeurt. Ik ben niet benaderd, maar elke betrokkenheid bij United zou veel voor me betekenen. Wie weet."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Mahmoud El Boustati!