Bosz over versterkingen

Bosz over mogelijke PSV-versterkingen: 'Logisch dat we nog aan het kijken zijn'

26 juli 2023 om 23:50
Laatste update: 26 juli 2023 om 23:58

Peter Bosz erkent dat PSV momenteel kijkt naar een aantal mogelijke versterkingen. Ondanks dat is de trainer van de Eindhovenaren, die woensdagavond de Lichtstadderby won van FC Eindhoven, al wel grotendeels tevreden met de selectie waarover hij nu beschikt. 

"Het is logisch dat we nog aan het kijken zijn naar een aantal versterkingen", aldus Bosz op de persconferentie na afloop van de 3-1 zege van PSV op FC Eindhoven. "Maar de jongens die er nu zijn, zijn goed en hebben kwaliteit. Daar werk ik fijn mee. Ik vind dat we op de goede weg zijn", vervolgt de PSV-trainer. 

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

Op 4 augustus neemt de nummer twee van het afgelopen Eredivisie-seizoen het op tegen landskampioen Feyenoord in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Bosz is ervan overtuigd dat PSV er klaar voor is. "Het is een ploeg die hard werkt, ook op de trainingen. We hebben elf dagen trainingskamp erop zitten. Daar hebben we genoeg kunnen praten. Ik zie dat ze bereid zijn om mee te gaan op de weg die we willen afleggen. Ik vind dat jongens daar stappen in maken."

Bosz is ook kritisch. "Dat alles nog niet perfect is, dat zie je ook. Ik ben doodziek van zo’n tegengoal. Dat mag nooit en is onnodig", aldus Bosz, die daarmee doelt op de 2-1 van FC Eindhoven in de slotfase.