Opvallend gerucht uit Engeland: Van de Beek zet zijn zinnen op terugkeer bij Ajax

Opvallend gerucht uit Engeland: Van de Beek zet zijn zinnen op terugkeer bij Ajax

26 juli 2023 om 12:55

Donny van de Beek zou zijn zinnen hebben gezet op een terugkeer bij Ajax. Dat meldt onder andere het Engelse Twitter-account Manchester United Forever. De middenvelder zou meerdere opties hebben, maar een terugkeer in Amsterdam lijkt zijn voorkeur hebben.

Eerder werd gemeld dat onder andere Internazionale en AS Roma in de markt waren, maar Ajax werd nog niet veel genoemd. Manchester United lijkt open te staan voor een vertrek, maar zij geven de voorkeur aan een permanente transfer. Bij de geïnteresseerde club uit Italië werd gesproken over een huurperiode. De club met trainer Erik ten Hag verlangt rond de 23 miljoen euro voor Van de Beek.

Wedden

Meer odds
  • logo

    Manchester City

  • logo

    Manchester United

De 26-jarige middenvelder werd in 2020 voor 39 miljoen euro overgenomen van de Amsterdammers. Zijn tijd in Manchester was niet succesvol. Tijdens de voorbereiding in de Verenigde Staten maakte hij nog wel een prachtige goal namens Man United. Het was het enige doelpunt in de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyon. In totaal kwam hij in drie jaar bij de club tot zestig optredens voor United.