PSG wil Mbappé zo snel mogelijk verkopen

'PSG wil Mbappé zo snel mogelijk verkopen en staat open voor elke club'

22 juli 2023 om 08:24
Laatste update: 22 juli 2023 om 08:25

Paris Saint-Germain wil Kylian Mbappé zo snel mogelijk van de hand doen. De Parijse club is er zo goed als zeker van dat de Franse sterspeler zijn contract wil gaan uitzitten en daarom staat de landskampioen open voor elke club. 

Het werd donderdagavond bekend dat PSG zonder Kylian Mbappé de voorbereidingstour richting Zuid-Korea en Japan afwerkt. De club verdenkt de spits ervan al een deal te hebben gesloten met Real voor het seizoen 2024-2025. De voetballer wordt al uit de voorbereiding gehouden en nu wil de club zo snel mogelijk gesprekken aangaan met geïnteresseerde clubs. Mbappé moet vóór 31 juli aangeven of hij bij de club blijft, maar PSG wil de markt al verkennen en staat open voor alle oplossingen.

Het houdt in dat PSG voor geen enkele club voor de deur gaat liggen. Het is onbekend welk bedrag de club verlangt voor de speler: in 2018 kwam Mbappé over van AS Monaco voor 180 miljoen euro. PSG werkt nu aan de plannen zonder Mbappé en zal dat na de tour ook doen. Arsenal-manager Mikel Arteta werd al gevraagd naar mogelijke interesse in de speler, maar hield zich stil: "Je weet dat ik het nooit heb over spelers die niet voor ons spelen, het spijt me."

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast - met Edwin Winkels & Daniel Reyes!