Gimenez op Portugese voorpagina: 'Benfica aast op Feyenoord-spits'

Gimenez op voorpagina in Portugal en gelinkt aan Spurs: Feyenoord wil 50 miljoen

21 juli 2023 om 09:38

Santiago Gimenez wordt andermaal in verband gebracht met een vertrek bij Feyenoord. De 22-jarige spits prijkt vrijdag op de voorpagina van Record, dat weet dat Benfica op zijn handtekening aast. 

De Portugese kampioen houdt rekening met een vertrek van Gonçalo Ramos. Manchester United, Paris Saint-Germain en Newcastle United zouden interesse tonen in de 22-jarige international. O Glorioso hanteert een vraagprijs van tachtig miljoen euro, meldt onder meer Correio da Manha. Ook Record schrijft dat Ramos een transfer zou kunnen maken. Roger Schmidt en Benfica hebben hun huiswerk echter gedaan. Gimenez geldt in dat geval als prioriteit in het Estádio da Luz.

Niet alleen Benfica wordt gelinkt aan de Feyenoord-spits, ook Tottenham Hotspur zou hem op de korrel hebben. Dat meldt onder meer de Mexicaanse tak van AS, na berichtgeving van Jóvenes Futbolistas MX. In Noord-Londen is hij de mogelijke opvolger van Harry Kane. In de Mexicaanse media wordt een prijskaartje van veertig miljoen euro genoemd, hoewel Feyenoord vijftig miljoen verlangt.

De vader van Gimenez blijft rustig onder alle geruchten. "Er wordt het hele seizoen al gepraat, dat is ook normaal, maar we hebben van geen enkel team een voorstel ontvangen. We hebben uitstekend contact met Feyenoord en met Dennis te Kloese, dus we zullen zien wat er gebeurt. We weten dat de transfermarkt nog lang duurt", zegt Christian Giménez tegen ESPN.