'PSV verwacht zaakwaarnemer Xavi Simons in Eindhoven', Bosz blijft hopen

'Xavi Simons-climax aanstaande: PSV verwacht zaakwaarnemer in Eindhoven'

10 juli 2023 om 08:08
Laatste update: 10 juli 2023 om 08:26

Peter Bosz wil dolgraag aan de slag met Xavi Simons. Of de twintigjarige uitblinker van PSV blijft is nog de vraag, maar deze week sluit hij in elk geval aan bij de selectie. Ook komt zijn zaakwaarnemer waarschijnlijk naar Eindhoven.

"Xavi heeft nog een contract, dus het is logisch dat hij gewoon weer bij ons begint", verklaart Bosz in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Paris Saint-Germain wil Simons graag overnemen, terwijl er ook interesse is uit de Premier League en Bundesliga. Bosz: "Dat clubs aan zo'n goede speler trekken, is normaal. Wij doen er alles aan om hem te behouden, dat is de stand van zaken."

Het is nog altijd 'het meest aannemelijk' dat Simons bij PSV blijft, meldde het Eindhovens Dagblad afgelopen weekend. Naar verwachting komt zaakwaarnemer Darren Dein op korte termijn naar het Philips Stadion 'om te proberen een klap te geven op een deal waarin Simons zijn contract verlengt'. Een uitgemaakte zaak is dat nog niet. Simons kan PSV deze maand ook voor zes miljoen euro inruilen voor PSG.

Luister nu de nieuwste aflevering van #DoneDeal de podcast!